Предлагаме възможност за доброволческа работа във фермата. Имаме нужда от помощ за строителни работи, в градините и при грижата за птиците и животните. Предлагаме приятен престой и храна, обмяна на опит, въведение в пермакултурата и живота близо до природата. Даваме възможност за практика и учене чрез преживяване. Конкретни задачи за лятото на 2022 г:
  1. Изграждане на ограда от сухи клони, с които да затворим една от градините, в които искаме, безопасно от козите на съседите, да засадим плодни дръвчета наесен. 🙂
  2. Изграждане на второ "патешко" езерце от естествени материали (глина, пясък, слама).
  3. Изграждане на оранжерия от сламени бали.
  4. Продължаващо оформяне на дизайна на градините със стълбички и пътечки, мулчирани с различни материали и др.
  5. Разширяване на кокошия парк в гората.
  6. Текущи задачки в градините, при птиците и при приготвянето на софрата и зимнината.
Ако има налична енергия за това, можете да се насладите и на енергийни практики и танци с Вероника. За Хюмън Дизайн анализи и уъркшопи можете да следите събитията във фейсбук страницата: https://www.facebook.com/humandesignjourney Моля, свържете се с нас на тел. 0888625765, за да обсъдим възможностите в момента. Ето и снимки от фермата:  
  Надяваме се, че тази статия е била информативна и интересна за Вас. Моля, споделете я с други, които може да им е полезно и интересно. Благодарим Ви!